10 jaar geleden riep An Nelissen de eerste keer een exclusief vrouwelijke line-up samen onder de noemer “Queens of Comedy”. An wilde daarmee vooral nieuw of onverwacht comedytalent onder de aandacht brengen. Samen met haar traden toen Veerle Malsschaert, Saartje Vandendriessche, Nele Goossens, Julie Cafmeyer e.v.a op tijdens 2 enorm succesvolle tournees. Sinds ze 4 jaar geleden stopte met solo spelen, heeft ze echter een pak nieuw vrouwelijk comedytalent zien verschijnen.

 

En dus is het tijd voor een heruitgave van de legendarische avonden van toen. Deze keer niet op toernee maar in het gezellige Theater Klokhuis in Antwerpen.  Daar nodigt An comédiennes uit om een avondvullend programma te maken waarin ze u aan het lachen brengen met dingen die mannen niet kunnen bedenken. In december krijgt ze op sinterklaasavond het gezelschap van Evi Rosiers en Marlies Verschueren. Zelf probeert ze die avond ook nieuw materiaal uit!

Reserveren via deze link

Binnenkort

[add_eventon_list number_of_months=”12″ event_count=”50″  hide_past=”yes” event_type=”251″ hide_empty_months=”yes” show_year=”yes” ]

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon