Een interactieve comedyshow over mannen, met de origineelste boys-band die ooit op een podium werd samengebracht: 4 exquise vertegenwoordigers van het mannelijk geslacht, zorgvuldig geselecteerd volgens leeftijd en volume… Comedy & croonen over de absurditeiten en de geheimen van het mannenleven. Een kruising tussen The Rat Pack & The Back Street Boys, Monty Python & Woody Allen!

 

Cleymans, Damen, Coco Jr en Joost Van Hyfte Vlaamse willen met inzet van hun lijf en leden de kloof tussen de seksen dichten! Ze zullen alvast beginnen met het taboeloos ontsluieren van hun eigen “mannencode”, de ongeschreven regels die het mannelijk gedrag sturen. Want er is meer dat een man motiveert dan alleen wat er tussen zijn benen hangt! En het beste van al is: U mag de vragen stellen!

Heb jij ook een vraag over en voor mannen? Wil je een eerlijk antwoord van één van onze vier échte mannen? Stel je vraag via mail aan ons panel! Antwoord binnenkort in de schouwburg!

Volgens Amerikaans onderzoek is het nog slechts een kwestie van een paar jaar voor vrouwen overal ter wereld sleutelposities zullen ingenomen hebben in het beleid en het bedrijfsleven. Mannen zullen hun eigen rol in de veranderende maatschappij dus moeten gaan herbekijken. Maar vermits vrouwen het voor het zeggen krijgen, zullen mannen na 30.000 jaar ook eindelijk eens openhartig moeten leren zijn. Prangende vragen waar veel vrouwen (en ook sommige mannen) mee zitten, moeten nu eindelijk een antwoord krijgen. Bijvoorbeeld: “Waarom willen mannen altijd naar sport kijken op TV?”; “Wat denken mannen écht als ze naar een vrouw kijken?”; “wat gaat er door een mannenhoofd tijdens een romantische komedie?”; “Waarom zijn mannen nu écht bang van het huwelijk?”, “Wat denkt een man eigenlijk nadat hij is klaargekomen?”; “Voelen mannen zich minder mannelijk als ze de afwas of de strijk doen?”. In deze voorstelling tonen onze 4 mannen van uiteenlopende leeftijden en achtergrond hoe eerlijk ze kunnen zijn. Zij willen schaamteloos antwoorden op alle vragen van het publiek om zo een stapje dichter te komen bij “de waarheid over mannen” en daardoor bijdragen tot algehele wereldvrede.

Ik heb ook een vraag over mannen!

4 + 15 =

Binnenkort

[add_eventon_list number_of_months=”6″ event_count=”10″ show_limit=”yes” cal_id=”Mannen” hide_empty_months=”yes” ]

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon