CAFÉ KRUISMANS

PREMIÈRE 13 & 14 NOVEMBER 2014

OP TOURNEE DOOR VLAANDEREN!

Ooit begon Bert Kruismans met comedy om een excuus te hebben om op café te zitten. Ondertussen is hij toe aan zijn 9de theatershow en heeft hij eigenlijk geen tijd meer op café te zitten, daarom brengt hij voor zijn nieuwe solo het café gewoon mee naar de theaterzaal. In Café Kruismans is toogpraat echter uit den boze. Als cafébaas wil Bert dat zijn klanten zich amuseren, maar tegelijkertijd ook denken: “Shit, eigenlijk heeft hij gelijk.”

Met dit programma keert Bert Kruismans terug naar de bron, snedige en slimme stand-up comedy met niks in de mouwen en niks in de handen. De klanten hoeven daarbij het spektakel niet lijdzaam te ondergaan

Integendeel: de cafébaas heeft vanalles in petto om u te laten meedoen. Een tombola, echt bier, een kwis, een karaokewedstrijd, de verkiezing van Miss Kruismans, de verkiezing van de klant én de aap van de week én een echte bel voor wie zich laat verleiden tot een tournée général. Misschien trekt de cafébaas zelf wel aan die bel, wie weet… Want om een bekend politicus te parafraseren: “Comedy zal gezellig zijn, of het zal niet zijn.”

Bert Kruismans speelt al comedy sinds 1997. Hij groeide uit tot een vaste waarde in de Vlaamse én de franstalige comedyscène en toert ook regelmatig met succes door Nederland. Sinds 2011 presenteert hij voor de RTBF de franstalige versie van het toeristische bierprogramma “Tournée Général”. Dat resulteerde onlangs ook in een uitnodiging om als nationale bierexpert op te treden in een aflevering van Jamie Olliver’s Britse kookprogramma op Channel 4. Het was dus een kwestie van tijd voor hij zich zou outen als volwaardige cafébaas.

Binnenkort

[add_eventon_list number_of_months=”12″ event_count=”50″  hide_past=”yes” event_type=”10″ hide_empty_months=”yes” show_year=”yes” ]

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon